Fibernet i Hørning – SIDSTE NYT!

Som tidligere meldt ud kommer der nu en fibernet kampagne til Hørning.
Ud over et husstand omdelt brev, får Hørning også besøg af Eniigs kampagnebus 4 gange.
De der har et ”Nej tak til reklamer” på postkassen får dog ikke brevet og derfor kan det være en god idé, at besøge kampagnebussen, hvis man er interesseret i at høre mere om Fibernet tilbuddene.

Kampagnebussen vil holde ved Hørninghus på følgende datoer:

Onsdag d. 14. februar 2018, kl. 14.00 – 18.00
Mandag d. 26. februar 2018, kl. 14.00 – 18.00
Torsdag d. 8. marts 2018, kl. 14.00 – 18.00
Torsdag d. 15. marts 2018, kl. 14.00 – 18.00 (sidste dag i kampagnen)

Info fra Eniig:
Den billigste og eneste forudsætning er at den enkelte boligejer som minimum melder sig til at prøve vores fiberinternetforbindelse af i en 6 måneders bindingsperiode og betaler et engangsbeløb for tilslutning. Når fiberinstallationen forankres installeres altid en total installation som kan tilbyde både højhastigheds internet, fastnet telefoni, kabel tv via antennekabler og IP TV bokse via netværkskabler eller trådløse sendere/modtagere.

Hvad koster det den enkelte boligejer?

Et eksempel på dette kunne være kampagnetilbuddet: 100/100 Mbit/s internet til 299 kr./ mdr. (De første 3 måneder 100 kr./mdr.) alt i alt en abonnementsomkostning på 1.197 kr. for internet i 6 måneder. Hertil er der i prisen inkluderet permanent gratis Wi-Fi & Sikkerhedspakke i 6 måneder uden beregning. Der er intet dataloft på fiberforbindelsen. Både internet, TV og telefoni forbindelsen er vedligeholdelses fri.

Til de 6 måneders abonnement skal den enkelt boligejer betale et lille engangsbeløb for at få indgravet, reetableret og installeret en fiberboks i huset. Prisen for dette er 750 kr., som er en engangs udbetaling. Den reelle samlede omkostning for de fleste ville være : 1.197 kr. for internet i 6 måneder + 750 kr. for tilslutning = 1.947 kr. i alt.

HUSK! Tilslutning for højhastigheds internet er fradragsberettiget via boligjobordningen (Håndværkerfradraget). Læs mere om fradraget på rah-fiber.dk

Hvad sker der efter de 6 måneders bindingsperiode?

Abonnementet på internet og alle øvrige til valgte abonnementsydelser (TV, telefoni osv.) fortsætter automatisk medmindre den enkelte boligejer aktivt selv ringer eller skriver til os for at opsige abonnementet. Opsigelsesvarsel er 30 dage.
For tilmelding til kampagnen, nærmere info eller rådgivning omkring den fysiske etablering og installation bedes den enkelt boligejer komme til et af vores arrangementer, bestille via www. Eniig.dk eller kontakte os pr. telefon på 7015 0060

Vigtigt!
Borgere der er bosiddende uden for kampagneområdet, opfordre vi til at registrere sin interesse på vores hjemmeside www.Eniig.dk. Interessetilkendegivelsen vil blive inkluderet i kommende udrulningsplanlægning for fibernettet i området.

Link til Eniig